La gastronomia de la Valldigna està inclosa dins de la cuina de sabor mediterrani i té unes característiques marcades, especialment, per la riquesa dels productes valencians: raïm, vi, torrons, cireres, nespres, caquis, taronges, carxofes, arròs, embotits , oli, dàtils, figues, melons, tomàquets, anguiles … i, són tots aquests productes i alguns més de l’horta popular, els que fan tan fàcil la tasca de preparar saborosos plats.
La cuina mediterrània ens permet gaudir a tots els àmbits: aperitius, coques, sopes i guisats, arrossos i olles, carn, peix, dolços … qualsevol moment és bo per aprofitar i provar un plat de faves, uns carquinyolis, un arròs a l’ forn, uns figatells, una coca de mestall, una bona paella ….
Tenim un plat especial i ric per a cada moment del dia, per a cada època de l’any, per a cada festa. A continución, us deixem unes quantes receptes dels nostres plats més típics. Si voleu provar la resta veniu per aquestes contrades, gaudiu i assaboriu després en els nostres restaurants la glòria i la màgia dels nostres cuiners més tradicionals.